Local

Estada a la Vall d’en Bas en marxa

El Barça Femení ja treballa a terres gironines, on s’hi allotjarà fins al 7 d’agost

El Barça Femení ja treballa a la Vall d’en Bas, la seu de l’estada de la pretemporada fins al 7 d’agost. El conjunt que dirigeix Lluís Cortés viatjava dilluns a terres gironines i des de dimarts ja s’hi exercita. Començava amb triple sessió: ‘running a primera hora i entrenament de camp de matí i tarda.

19 jugadores desplaçades d’inici

Inicialment, el cos tècnic compta amb 19 jugadores: Paños, María León, Melanie, Losada, Marta Torrejón, Mariona, Alexia, Patri, Aitana, Leila, A. Pereira, Hamraoui, Gemma Font, Jenni Hermoso, Andrea Falcón, Caroline Graham Hansen, Carla Armengol, Jana Fernández i Laura Coronado.

D’entrada, Pamela Tajonar i Candela Andújar continuaran les seves respectives recuperacions a Sant Joan Despí. Les resta de futbolistes que han disputat competicions internacionals s’aniran incorporant progressivament a l’estada. En canvi, dimecres Jana Fernández deixarà la dinàmica barcelonista per incorporar-se a la concentració d’Espanya sub-19.

En aquesta primera fase, el Femení coincidirà als terrenys de joc de la Vall d’en Bas amb els dos juvenils masculins del Club.    

         

Més notícies aquí