Estada a la Vall d’en Bas en marxa

Estada a la Vall d’en Bas en marxa

El Barça Femení ja treballa a terres gironines, on s’hi allotjarà fins al 7 d’agost

El Barça Femení ja treballa a la Vall d’en Bas, la seu de l’estada de la pretemporada fins al 7 d’agost. El conjunt que dirigeix Lluís Cortés viatjava dilluns a terres gironines i des de dimarts ja s’hi exercita. Començava amb triple sessió: ‘running a primera hora i entrenament de camp de matí i tarda.

19 jugadores desplaçades d’inici

Inicialment, el cos tècnic compta amb 19 jugadores: Paños, María León, Melanie, Losada, Marta Torrejón, Mariona, Alexia, Patri, Aitana, Leila, A. Pereira, Hamraoui, Gemma Font, Jenni Hermoso, Andrea Falcón, Caroline Graham Hansen, Carla Armengol, Jana Fernández i Laura Coronado.

D’entrada, Pamela Tajonar i Candela Andújar continuaran les seves respectives recuperacions a Sant Joan Despí. Les resta de futbolistes que han disputat competicions internacionals s’aniran incorporant progressivament a l’estada. En canvi, dimecres Jana Fernández deixarà la dinàmica barcelonista per incorporar-se a la concentració d’Espanya sub-19.

En aquesta primera fase, el Femení coincidirà als terrenys de joc de la Vall d’en Bas amb els dos juvenils masculins del Club.    

         

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut