L’ABJ publica els avantatges que es poden obtenir amb el carnet de l'Agrupació

L’ABJ publica els avantatges que es poden obtenir amb el carnet de l'Agrupació

Sota el lema “Junts fem millor equip” l'entitat ofereix diferents beneficis per als membres

L'Agrupació Barça Jugadors ha publicat un catàleg on s'expliquen tots els avantatges que poden obtenir els socis que es facin amb el credencial de l’ABJ. Dins de les diferents modalitats que presenta, existeix el Programa d'Avantatges Comercials de l’ABJ en el qual els socis amb negoci propi tenen la possibilitat de promocionar el seu producte o servei oferint, a més, un descompte exclusiu a tots els membres de l'Agrupació. Mitjançant l'oferta del seu propi negoci, els integrants tenen un ventall de descomptes en productes de benestar, salut, gastronomia o turisme. 

A més dels beneficis esmentats anteriorment, amb el carnet també es poden gaudir de diferents descomptes amb els quals els socis es podran servir si adquireixen productes de la FCBOTIGA Megastore- botiga oficial del FC Barcelona-, visitar la pista de gel del Club o gaudir del Tour FCB juntament amb una visita al museu blaugrana. 

El carnet ABJ disposa també d'un descompte en l'àrea formativa Barça Universitas, àrea digital de transmissió de coneixement del Club. Aquest descompte va relacionat amb l'àrea formativa de la Agrupació ja que els socis, podran gaudir de diferents cursos amb un 30% de descompte.






Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut