Local

Espanya acaba el Mundial Júnior en desena posició

Després de caure als vuitens contra França en els últims segons, el combinat d’Isidoro Martínez, amb els blaugranes Mamadou Diocou i Pau Oliveras, van caure als penals contra Alemanya en el duel pels llocs novè i desè

Els dos representants del Barça al Mundial Júnior ja han acabat la seva participació. Mamadou Diocou i Pau Oliveras han tancat la cita abans d’hora en 10a posició amb la selecció espanyola després de dues derrotes ajustades.

El combinat d’Isidoro Martínez s’enfrontava a França en els vuitens de final, i després d’un partit d’alternatives en el marcador, un gol de Noah Gaudin a falta de tres segons per al final va deixar fora la selecció espanyola. Aquell 24-23 va condemnar els espanyols a disputar el partit pels llocs novè i desè amb Alemanya com a rival.

Si el partit de vuitens s’havia resolt amb un final ajustat, l’últim partit dels blaugranes Diocou i Oliveras al Mundial Júnior encara va ser més igualat. I és que després de l’empat a 23 gols dels 60 minuts i la igualtat en la pròrroga, el partit es va acabar decidint per penals. Alemanya es va imposar des dels 7 metres, i va deixar l’equip espanyol com a desè classificat de la competició que s’està disputant a Galícia.