Sis blaugranes classificats per disputar la final contra Portugal

Sis blaugranes classificats per disputar la final contra Portugal

Arnau Tenas, Miranda, Orellana, Álvaro Sanz, Marqués i Abel Ruiz es fan amb un lloc a la final de l’Europeu sub-19

La selecció espanyola sub-19 es va classificar dimecres per disputar la final de l’Europeu contra Portugal el pròxim 27 de juliol, després de guanyar la selecció francesa. L’enfrontament va estar marcat per les escasses ocasions de gol per a ambdós equips i per la presència blaugrana a les files de la selecció espanyola.

Arnau Tenas, Miranda, Orellana, Álvaro Sanz, Marqués i Abel Ruiz van ser els sis jugadors blaugrana que ahir van disputar a Armènia la semifinal contra França; jugadors que, a la vegada, van ser essencials tant en l’atac com en la defensa contra els Bleus

Un partit molt igualat

En una trobada amb poques ocasions de gol, els de Santi Denia van disputar un dels partits més igualats de l’Europeu sub-19. En un primer moment, Espanya es va fer amb la possessió de l’esfèrica i va aconseguir reduir l’impacte dels laterals francesos, que ho van tenir molt difícil per aconseguir entrar a l’àrea rival. Els gals, però, es van aprofitar d’accions ràpides i contraatacs per intentar dur a terme ofensives contra les files defensives espanyoles.

D’altra banda, La Roja no es va quedar enrere en l’atac, que va arribar en nombroses ocasions per la banda esquerra. El defensa blaugrana Juan Miranda i l’exdavanter del FC Barcelona Sergio Gómez es van sincronitzar a la perfecció i, juntament amb altres suports provinents de jugadors com Jandro Orellana –jugador excel·lent a pilota parada i en el joc aeri– o Abel Ruiz –davanter caracteritzar per la potència i la col·locació del seu xut–, es van provocar la major part d’ocasions de la selecció espanyola.

FC Barcelona

A mesura que avançaven els minuts, el desgast d’ambdós equips es va anar fent present i a la segona part van arribar els primers canvis a les files espanyoles. El migcampista blaugrana Álvaro Sanz entrava en el minut 59 al terreny de joc per donar aire nou a l’equip.  No va ser, però, fins al minut 110 de la pròrroga quan va entrar al camp el davanter Alejandro Marqués, que va obrir noves jugades en un terreny de joc marcat per la igualtat dels dos equips.

Els culers, decisius als penals

El partit, però, es va mantenir amb el zero al marcador fins al darrer minut, on la tanda de penals va acabar decidint l’equip classificat per a la final contra Portugal. Va ser als llançaments on la qualitat blaugrana es va fer present: Arnau Tenas va parar el primer penal del conjunt gal –donant avantatge per primera vegada a la selecció espanyola– i l’astúcia i potència d’Alejandro Marqués el van dur a marcar el segon penal.

A aquesta tanda de penals es van anar sumant els xuts d’altres jugadors –com per exemple el de Jandro Orellana–, que van anar augmentant les xifres del marcador. Finalment, després però d’un altre penal fallat per part tant dels Bleus com de La Roja, el jugador del València, Ferran Torres sentenciava amb un xut imparable el partit més igualat de la competició i donava a la seva selecció el pas directe a la final de l’Europeu sub-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut