Les internacionals per Espanya ja són aquí

Les internacionals per Espanya ja són aquí

Deu futbolistes més han portat a terme les habituals proves mèdiques i físiques, i el primer entrenament de camp a la Ciutat Esportiva

El Barça Femení segueix sumant efectius. Si dilluns es posava en marxa amb deu futbolistes, aquest dijous s’hi han afegit nou més, la totalitat de les que van disputar el Mundial amb Espanya. Així, al matí han realitzat les tradicionals proves mèdiques i físiques Marta Torrejón, María León, Aitana Bonmatí, Vicky Losada, Alexia Putellas, Mariona Caldentey i Patri Guijarro, així com els nous fitxatges Jenni Hermoso i Andrea Falcón. També s’ha exercitat Candela Andújar, que va deixar l’Europeu sub-19 per lesió.

Les nou mundialistes amb Espanya han començat a fer treball de camp en l’entrenament d’aquest dijous a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Les futbolistes que queden per incorporar-se i que ho faran progressivament són Caroline Graham Hansen, Asisat Oshoala, Lieke Martens, Stefanie Van der Gragt i les altres internacionals sub-19 (Claudia Pina, Laia Codina i Cata Coll).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut