Signa Andrea Falcón: “És tornar a casa”

Signa Andrea Falcón: “És tornar a casa”

La carrilera canària ha rubricat el contracte que li permetrà viure la seva segona etapa al club

Andrea Falcón ja ha signat el contracte que la vincularà amb el FC Barcelona fins al 2021. Després de l’acord arribat fa uns dies, aquest dimecres a la tarda s’ha celebrat l’acte de la rúbrica al Despatx Presidencial de les oficines del Camp Nou, amb la presència de la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor, i del mànager esportiu, Markel Zubizarreta.

Posteriorment, Falcón s’ha dirigit a la Barça Store del Camp Nou, on s’ha fotografiat amb l’escut i ha pogut estampar el seu nom a la nova samarreta de l’equip.

D’aquesta manera, s’escenificava el retorn de la carrilera canària, de 22 anys, al club, després d’una primera etapa del 2012 al 2016.

Està previst que aquest dijous a la tarda s’incorpori al grup, juntament amb la resta d’internacionals que van disputar el Mundial amb Espanya.

Les frases d’Andrea Falcón

“És un somni fet realitat. És tornar a casa. Al lloc que em va donar la primera oportunitat de la meva vida, on vaig créixer com a futbolista i persona. Guardo uns records increïbles de tota aquella etapa. Quina millor manera de tornar, sent una dona i podent gaudir i donar-ho tot”.

“És un equip que va a passes de gegant. Espero que segueixi així i aportar al màxim. Tinc moltes ganes de començar i compartir somnis amb les companyes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut