El Barça començarà la Lliga rebent l’Anaitasuna

El Barça començarà la Lliga rebent l’Anaitasuna

El conjunt blaugrana ha conegut aquest dimecres el calendari de la Lliga Asobal 19/20; s’estrenarà al Palau el 7 de setembre, i en la segona jornada visitarà la pista del Bidasoa Irun

El Barça ha conegut aquest dimecres al migdia el calendari complet de la Lliga Asobal 2019/20 que arrencarà en poques setmanes. En el sorteig celebrat a Madrid, el conjunt blaugrana ha sabut que el seu primer rival serà l’Helvetia Anaitasuna, en un partit que es disputarà el cap de setmana del 7 i 8 de setembre al Palau Blaugrana. Una setmana després, abans de debutar a la Lliga de Campions, el campió de les darreres nou edicions farà el primer desplaçament per enfrontar-se al Bidasoa Irun, l’altre equip que aquest curs disputarà la màxima competició europea.

En el sorteig d’aquest dimecres ha quedat definit tot el calendari. Així, ja se sap que el derbi de la primera volta contra el Fraikin Granollers serà en la jornada 5 (5 d’octubre) al Palau Blaugrana, mentre que el de la segona volta serà en la jornada 20 (14 de març del 2020). D’altra banda, els partits contra els equips recent ascendits a la màxima categoria es jugaran en la jornada 7, a casa contra el Fertiberia Puerto Sagunt, i en la 10, a domicili contra el Viveros Herol BM Nava. Finalment, el conjunt de Xavi Pascual tancarà la Lliga també al Palau, en aquest cas contra l’Ángel-Ximénez Avia Puente Genil a mitjans del proper mes de maig.

El calendari de Lliga se suma al de la Champions League, que també es va donar a conèixer fa uns dies. En el cas europeu, el Barça debutarà el cap de setmana del 14 de setembre a la pista del MOL Pick Szeged d’Hongria.

Consulta aquí el calendari complet de la temporada del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut