Les entrades de les seccions, a la venda

Les entrades de les seccions, a la venda

Els aficionats del Barça podran adquirir les localitats per als partits al Palau Blaugrana de la nova temporada d’handbol, futbol sala i hoquei patins a través dels diversos canals del Club

Aquest dimecres 31 de juliol s’obre el període de venda de les entrades per als partits al Palau Blaugrana de la nova temporada de les seccions d’handbol, de futbol sala i d’hoquei patins del Barça. D’aquesta manera, els aficionats podran adquirir les localitats per als partits a casa dels equips de Xavi Pascual, Andreu Plaza i Edu Castro. Tots tres equips han conegut el seu calendari en els darrers dies després dels respectius sortejos. El conjunt de futbol sala debutarà a la Lliga a Cartagena, el d’handbol ho farà a casa contra l’Anaitasuna i el d’hoquei patins s’estrenarà a Riazor contra el Liceo.

Canals de venda i recollida

Els partits de totes tres seccions es divideixen en sis categories (A++, A+, A, B, C i D). Segons en quina d’ella estigui classificat el partit, el preu de les entrades variarà entre els 5 i els 29 euros per als aficionats. Com és habitual, les entrades es podran adquirir en diverses plataformes: A través del lloc web del Club, a l’App oficial del FC Barcelona i a les taquilles físiques de l’Estadi, situades al Boulevard que hi ha entre el Palau i la FCBotiga. Un cop comprades, les entrades es poden imprimir des del correu de compra, es poden tenir digitalment al terminal mòbil o bé recollir-les a les taquilles el mateix dia del partit a partir de les 9:15 hores a l’accés 15.

Com la temporada anterior, els partits de categoria A+ i A++ seran de pagament per als socis del FC Barcelona, tot i que disposaran d’un important descompte de fins al 70%. Els socis podran comprar les entrades amb el descompte corresponent des del dia en què es posin a la venda, i podran escollir la millor zona del Palau, assegurant-se així una bona visibilitat en partits d’alta afluència. Per a les entrades gratuïtes caldrà esperar a 15 dies abans del partit per adquirir-les.

Els preus per al públic general es diferenciarà segons la zona de la localitat. Així, les zones de Gol i Lateral tindran un preu inferior a Tribuna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut