Diocou i Oliveras, contra França als vuitens del Mundial Júnior

Diocou i Oliveras, contra França als vuitens del Mundial Júnior

Els dos blaugranes van acabar la fase preliminar amb la selecció espanyola amb quatre victòries i una derrota

El Mundial Júnior arriba a la fase de vuitens de final amb el quadre definit, i els dos blaugranes que hi prenen part segueixen endavant. Mamadou Diocou i Pau Oliveras, amb la selecció espanyola, han avançat els vuitens de final en segona posició del grup A després de quatre victòries i una derrota. Aquest dimecres (21.00 h) s’enfrontaran a França amb una plaça de quarts en joc i, en cas de victòria, s’enfrontaran al guanyador del duel entre Dinamarca i Hongria.

El combinat d'Isidoro Martínez va obrir el campionat amb una àmplia victòria contra els Estats Units per 34-13, en un duel que va tenir el blaugrana Diocou com a màxim protagonista. L’extrem culer va marcar sis gols i es va endur el guardó d’MVP del partit. En els partits següents, la selecció espanyola va mantenir el nivell, imposant-se a Tunísia (20-26), Sèrbia (29-26) i el Japó (28-22), però en l’última jornada va caure contra Eslovènia (22-21) i va cedir la primera posició de grup.

En els cinc partits de la fase preliminar Diocou ha marcat un total d’11 gols, mentre que Pau Oliveras, actuant al lateral esquerre, n’ha marcat quatre.

Després d’una jornada de descans, la competició es reprendrà aquest dimecres amb la disputa de tots els partits dels vuitens de final, i dijous ja es disputaran els encreuaments de quarts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut