Les entrades per a l’Eurolliga 2019/20, a la venda

Les entrades per a l’Eurolliga 2019/20, a la venda

Des del passat 24 de juliol es poden adquirir les entrades per als partits de la primera volta de l'Eurolliga

Des del passat dimecres 24, a les 12.00 h, es poden adquirir les entrades per als partits de la primera volta de l’Eurolliga tant per als socis del Club com per al públic en general. A més, també es posaran a la venda els paquets d’entrades Bàsquet Premium (seient regular + càtering) i els seients VIP.

El calendari de l’Eurolliga serà molt exigent per al Barça i, només en la primera volta, pel Palau Blaugrana passaran equips com l’Alba de Berlín (jornada 3), el València Basket (jornada 5), el Fenerbahce Istanbul (jornada 9), el Maccabi Tel-Aviv (jornada 10), el CSKA de Moscou (jornada 11), el Panathinaikos (jornada 13), l’Asvel Villeurbanne francès (jornada 14) i l’Olympiacos grec (jornada 16).

Els socis, amb grans descomptes

Els socis del Barça podran aconseguir les entrades per als partits d’Eurolliga amb diferents descomptes. Els partits de categoria B i C tindran un descompte del 50%, mentre que en les categories B+ i A  els socis gaudiran d’un 30% de descompte. Per als partits A+ i A++ el descompte final per al soci serà d’un 10%.

Pel que fa als partits de la Lliga Endesa, un cop l’ACB faci públic el calendari, el Club informarà degudament del moment en què es posin a la venda per als socis i el públic en general.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut