El Barça Rugby s’estrena a la gira

El Barça Rugby s’estrena a la gira

El conjunt de Sergi Guerrero s’ha entrenat avui per primer cop a les instal·lacions del Waseda University Club, on els jugadors també han fet un clínic amb les categories inferiors del club nipó

El nou Barça de rugbi ja s’ha posat en marxa aquest matí. En el primer dia, després de l’arribada de l’equip al Japó, els homes de Sergi Guerrero ja s’han exercitat tant al gimnàs com al terreny de joc. Tot plegat, ho han fet a les instal·lacions del Waseda University Club, conjunt vinculat a la universitat de la ciutat de Waseda, on s'estaran també durant la jornada de demà.

A més de la doble sessió d’entrenament, els blaugranes també han disputat un partit amistós davant el Waseda University Club. Un partit que, pel fet que són els primers minuts de pretemporada del Barça, s’ha disputat sense contacte físic (rugby touch).

Barça Rugby - Universitat de Waseda

Un clínic amb els més petits i visita a la penya blaugrana del Japó

Aquest partit amistós s’ha disputat just després que finalitzés el clínic que els blaugranes, conjuntament amb el primer equip del Waseda Club, han fet amb un grup de jugadors del planter del club nipó.

Abans d’acabar la jornada, el primer equip del Barça de rugbi també ha assistit a la recepció multitudinària de la Penya Barça Japan, on més de 200 penyistes han rebut amb una ovació l’equip. Aquest acte ha comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i els directius Jordi Cardoner, Jordi Moix, Pau Vilanova i Emili Rousaud; la delegada de Cultura de la Junta, Teresa Basilio; el CEO Òscar Grau; el director de l’Àrea de Presidència i Junta Directiva, Jaume Masferrer; la consellera d’Empreses i Coneixement del Govern de la Generalitat, Maria Àngels Chacón i el comissionat de Promoció econòmica, Empresa i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez. També hi ha assistit l’exjugador i ambaixador Juliano Haus Belletti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut