El Femení 2019/20, en acció

El Femení 2019/20, en acció

El Barça ha començat a rodar amb les tradicionals proves mèdiques i físiques, que han portat a terme deu jugadores, i el primer entrenament de camp

El Barça Femení 2019/20 ha començat a rodar aquest dilluns al matí. Ho ha fet amb les tradicionals proves mèdiques i físiques, en les que hi han participat deu jugadores. Set eren les que hi estaven citades: les cinc que no havien disputat el Mundial (Pamela Tajonar, Gemma Font, Melanie Serrano, Kheira Hamraoui i Carla Armengol) i dues de la base (Laura Coronado i Jana Fernández). Voluntàriament, s’han reincorporat abans del que estava programat Sandra Paños, Leila Ouahabi i Andrea Pereira.



Excepte Pamela Tajonar, que continua recuperant-se de la lesió en una espatlla, a la tarda les altres nou futbolistes s’han posat a les ordres de Lluís Cortés per completar el primer entrenament de camp de la pretemporada, a la Ciutat Esportiva. Ha estat una sessió eminentment física.

Està previst que les internacionals amb Espanya s’incorporin aquest dijous. La tornada de les futbolistes que van disputar la Copa del Món a França serà progressiva en els propers 15 dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut