Publicat el calendari de l'Eurolliga 2019/20

Publicat el calendari de l'Eurolliga 2019/20

Els de Pesic disputaran 6 dels primers 8 partits europeus fora de casa

El Barça debutarà contra el subcampió, l’Anadolu Efes d’Istanbul, en el primer partit de l’Eurolliga 2019/20, un cop la competició europea ha publicat el calendari. Hi haurà un total de 34 jornades –hi ha un total de 18 equips per a la nova temporada- i els blaugranes disputaran sis dels vuit primers partits a domicili, però després encadenaran tres partits consecutius al Palau fins a la jornada 11. El primer partit al Palau serà contra l’Alba de Berlín en la tercera jornada.

Dates clau

El primer clàssic de la temporada serà a la jornada 8 amb la visita blaugrana a la pista del Reial Madrid (14/11). El partit al Palau Blaugrana es disputarà el 2 d’abril en la que serà la 33a jornada de la Lliga regular.

Pel que fa a la resta d’equips ACB, els partits contra el Baskonia i el València Basket seran a les jornades 17 i 32 i 5 i 23, respectivament.

Aquest curs hi haurà una novetat: en una de les jornades dobles –una a casa i una a fora- el Barça rebrà de manera consecutiva les jornades 9 i 10 el Fenerbahce i el Maccabi, mentre que a les jornades 19 i 20 els de Pesic visitaran amb dos dies de diferència Tel-Aviv i Istanbul.

Finalment, els partits contra l’actual campió, el CSKA de Moscou, seran a les jornades 11 i 26 primer a Barcelona i després a Moscou.

Altres dates confirmades

El primer títol de la temporada es disputarà a Badalona en la que serà la 40a edició de la Lliga Catalana ACB. Els blaugranes disputaran la segona semifinal contra el Joventut de Badalona (9/9, 21.15 h) i, en cas de classificació, disputaran la final contra el guanyador de l’eliminatòria entre el Baxi Manresa i el MoraBanc Andorra (11/9, 12h).

La Supercopa Endesa, el segon títol del curs, es disputarà al WiZink Center de Madrid el 21 i 22 de setembre. A banda del Barça, el Reial Madrid, el València Basket i el Montakit Fuenlabrada seran els equips participants, tot i que encara no es coneix el sorteig d’emparellaments.

Finalment, tot i que encara no s’ha fet públic el calendari d’emparellaments, el Barça ja sap quan disputarà el primer partit de la Lliga Endesa. Serà entre el 24 i el 27 de setembre, i la segona jornada es disputarà pocs dies després.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut