La pluja no frena el Barça

La pluja no frena el Barça

Tot i el xàfec que va aturar les proves durant mitja hora, l’estadi Joan Serrahima va viure una jornada del millor atletisme en la qual va sorprendre Adrián Ben, que va aconseguir la mínima per al Mundial en els 800 m

La tromba d’aigua que va caure ahir al vespre a Barcelona va fer perillar durant una bona estona el 22è Míting Internacional d’Atletisme de la ciutat. Passat el xàfec però, els atletes van poder tornar a la pista de l’estadi Joan Serrahima per fer gaudir al públic assistent d’una bona jornada d’atletisme.

Ben sorprèn amb la mínima en els 800 m

La gran sorpresa de la nit va arribar a les acaballes del míting. El jove atleta del Barça Adrián Ben va aconseguir la mínima per al Mundial de Doha en els 800 m, després de ser quart amb un temps d’1.45,78 (dues centèsimes per sota de la mínima requerida per la IAAF). Cal recordar, que Ben és especialista en els 1.500 metres.

CampionatEspanyaAtletisme2018_2_pic_dsc08986

Bon paper dels blaugranes a la perxa, al martell i al salt d’alçada

Tant Andrea San José com Dídac Planas es van imposar en la prova del salt de perxa. Ho van fer amb molta solvència superant els 4 i 5,31 metres respectivament. Per aconseguir la primera posició, San José només va necessitar dos salts i ja no va intentar els 4,05 metres arran de la pluja. Pel que fa a Planas, el blaugrana va intentar saltar per sobre dels 5,41, però va fallar.

Els que també van fer una bona actuació van ser Laura Redondo i Xesc Tresens. Redondo va acabar segona en el martell amb un llançament de 64,47, quedant-se a poc més de dos metres de Berta Castells del València Esports. D’altra banda, Tresens va acabar en tercera posició després de superar el llistó situat a 2,11 m, però va topar-se amb el de 2,15 m.

Héctor Santos, present a Barcelona

Durant la tarda d’ahir també va fer acte de presència el saltador del Barça Héctor Santos, que recentment ha aconseguit la medalla de plata a l’Europeu sub-23 després d'assolir la mínima per al Mundial (8,19 m). Santos, que només va fer un salt per evitar lesions després de la pluja, es va mostrar molt content pels últims resultats i assegura que “crec que tinc un salt més llarg a les meves cames”, però que “abans de pensar en Doha cal pensar en el Campionat d’Espanya Absolut per certificar el bitllet per al Mundial”.

 

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut