Garcia Pimienta: “Hem d’aspirar al màxim”

Garcia Pimienta: “Hem d’aspirar al màxim”

L’entrenador del Barça B considera que l’any d’experiència que acumula el filial a la categoria serà fonamental per fer una molt bona temporada

Francesc Xavier Garcia Pimienta ha fet la primera valoració d’aquesta pretemporada 2019/2020. L’entrenador del Barça B considera que el filial ha d’aspirar al màxim, es mostra satisfet per l’arribada del davanter japonès Hiroki Abe i espera que els jugadors que tenen aspiracions d’arribar al primer equip es quedin al Barça B per completar el seu procés de formació: “No podem oblidar mai que som el Barça B i que la nostra prioritat és la formació, sempre ho he dit, però aquest any els jugadors tenen tots un any més. És veritat que seguirem sent la plantilla més jove de la Segona Divisió B, però amb aquest any d’experiència hem d’aspirar al màxim”.

L’entrenador del filial blaugrana s’ha mostrat satisfet per l’arribada del davanter japonès Hiroki Abe. “És un jugador internacional, desequilibrant, ràpid, intel·ligent, amb un bon u contra u i, el que és més important, arriba rodat al estar al Japó en plena competició i amb moltes ganes d’aprendre per poder triomfar a Europa. Té el problema de l’idioma, però entre tots l’ajudarem perquè la seva adaptació sigui molt ràpida”, ha assegurat Garcia Pimienta, que desitja que els jugadors que tenen opcions d’arribar al primer equip és quedin al filial perquè és la millor manera de seguir “formant-se amb el nostre mètode”.

El Barça B jugarà el seu primer partit amistós demà divendres 19 de juliol al Camp 7 de la Ciutat Esportiva contra el FC Santa Coloma d’Andorra. El segon partit arribarà el dia 3 d’agost a la Copa Catalunya al camp de l’Hospitalet (20.30 hores). El Barça B farà l’estada de pretemporada del 5 al 14 d’agost a l’Hotel Torremirona Relais Hotel Golf & Spa de Navata. El dia 7 d’agost disputarà el tradicional partit de pretemporada al camp de l’Escala (19.30 hores).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut