Àlex Abrines:

Àlex Abrines: "Vull tornar a gaudir del bàsquet"

El nou jugador del Barça de bàsquet explica en l'entrevista 'Ben tornat Abrines', realitzada per Barça TV, el seu pas per l'NBA i els motius que l'han fet tornar al club blaugrana

Àlex Abrines torna al Palau Blaugrana després d'estar tres temporades a l'Oklahoma City Thunder de l’NBA. D'aquesta manera, el balear jugarà novament a la que va ser casa seva del 2012 al 2016. En aquestes tres temporades a terres americanes, Abrines ha disputat 174 partits amb una mitjana de 5,3 punts jugant, majoritàriament, com a escorta, tot i que també ho ha fet com a aler en aquest darrer curs.

Motius del retorn

“Gaudir, si es guanya molt millor, però vull tornar a gaudir del bàsquet, que fa temps que no em passa”.

Problemes personals

“Ha estat difícil. No podia ni mirar la pilota de bàsquet. Amb ajuda dels meus familiars, amics i de la meva psicòloga he tirat endavant i he recuperat les ganes de jugar”.

Canvi de xip

“M’he adonat que el bàsquet no és el més important. Un cop acaba l’entrenament puc desconnectar. No cal barrejar la vida privada amb la professional”.

Experiència NBA

“Torno molt content. Soc millor jugador i millor persona. M’emporto molt bons records i molt bons amics”.

"La gent que vingui a veure'ns al Palau Blaugrana s'ho passarà molt bé"

Àlex Abrines

Tornar a Barcelona

“Vinc d’Oklahoma, que és una ciutat molt tranquil·la i familiar. Després de tres anys, la meva família i amics ho agraeixen. El clima d'aquí també és un afegit”.

Temporada 2019/20

“És important tenir a la plantilla un grup de jugadors que portin anys al club i que es coneguin: Pau Ribas, Pierre Oriola, Víctor Claver, Ante Tomic... I ara he tornat jo, que també conec el Club”.

Noves incorporacions

“Els quatre fitxatges són de primer nivell i tenim un equip per fer coses molt maques. La gent que vingui a veure’ns s’ho passarà molt bé”.

Àlex Abrines durant la seva presentació al Palau Blaugrana

Nikola Mirotic

“No en tenia ni idea del seu fitxatge, i això que tenim el mateix agent. Ha completat cinc temporades a l’NBA i de ben segur que serà el nostre jugador franquícia. Jugar amb ell serà molt fàcil”.

L’ombra de Juan Carlos Navarro

“Comparar-me amb ell és com comparar-me amb Déu. És molt complicat fer i guanyar tot el que ell ha fet. Però sí que tenim algunes similituds: compartim posició, els dos som de la casa... Tant de bo pugui jugar aquí tants anys com ell i donar al Barça els mateixos títols”.

El significat del bàsquet

“Espero que em doni felicitat, tal com ha estat durant vuit anys i mig. Felicitat: només vull això”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut