Doha passa per Barcelona

Doha passa per Barcelona

Aquest vespre es disputarà el míting de la capital catalana amb el punt de mira dels atletes en les mínimes pel mundial de Doha

Nova cita marcada en vermell per a molts dels atletes del Barça. Aquesta tarda es disputarà el 22è míting internacional de Barcelona que acollirà grans noms de l’atletisme internacional. L’estadi Joan Serrahima serà el lloc on poden caure unes quantes mínimes per al mundial de Doha que es disputarà aquest estiu.

Vint blaugranes aniran a per la mínima

Al llarg de tota la tarda (a partir de les 19h) un total de 20 blaugranes saltaran a l’estadi ubicat a la muntanya de Monjuïc a la cerca de la seva mínima. Dels d’aquesta tarda, només un té la mínima. Es tracta d’Hector Santos, el jove blaugrana que va saltar 8.19m la setmana passada a l’europeu sub-23 i que, a més de la mínima, també li va valer la plata.

Atletes com Lucas Búa, Álvaro de Arriba, Cristina Lara o Carmen Sánchez, encara han d’aconseguir rebaixar els seus temps si volen ser al mundial d’aquest estiu. Fins ara, només dos atletes del Barça, a més de Santos, han aconseguit la mínima per a Doha. Es tracta d’Ibrahim Ezzaydouny (3.000m obstacles) i Marta Galimany (marató).

Pots consultar els horaris, aquí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut