Local

El Barça fa efectiva la clàusula de recompra de Cucurella

El FC Barcelona ha fet efectiva la clàusula de recompra del jugador, que la temporada passada va jugar cedit a l’Eibar, per 4 milions d’euros

El FC Barcelona ha fet efectiva la clàusula de recompra del jugador Marc Cucurella, que la temporada passada va jugar cedit a l’Eibar, per 4 milions d’euros. El club basc va exercir l’opció de compra a finals de la temporada 2018/19 per valor de 2 milions d’euros.

Cucurella va marxar cedit al conjunt de Mendilibar amb l’objectiu de guanyar experiència a l’elit del futbol espanyol. I al conjunt basc ha disputat 33 partits: 31 de Lliga i dos de Copa del Rei.  A més, el jugador format al futbol formatiu blaugrana ha marcat dos gols, un en cada competició. Curiosament, el gol a la Lliga el va fer en l’últim partit del campionat davant el Barça a Ipurúa. A la Copa, va marcar en el duel de tornada dels setzens de final contra l’Sporting de Gijón. 

54 partits amb el Barça B 

Marc Cucurella va jugar un total de 54 partits al filial blaugrana, repartits en dos anys. El primer però, encara en edat juvenil, on va aconseguir l’ascens a La Liga 123. A la categoria de plata, Cucurella va jugar 37 partits de Lliga marcant un gol. El futbolista va debutar oficialment amb el primer equip a la Copa del Rei contra el Reial Múrcia el 24 d’octubre de 2017 i va ser part activa del primer equip en el Barça US Tour by Rakuten 2018. 

Més notícies aquí