Els socis compromissaris, convidats al Congrés de Penyes Barcelonistes

Els socis compromissaris, convidats al Congrés de Penyes Barcelonistes

Els interessats hauran de confirmar per telèfon abans del 26 de juliol la seva presència a l’acte del 4 d’agost al Palau de Congressos de Catalunya

El FC Barcelona convida tots els seus socis compromissaris a participar en la celebració del 40è Congrés de Penyes Barcelonistes, que tindrà lloc el diumenge 4 d’agost al Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal 661-671, al costat de l’hotel Juan Carlos I).

Per confirmar l’assistència, tant pel que fa al Congrés com pel dinar corresponent, caldrà que el compromissari interessat contacti prèviament amb el telèfon del Club, 902 1899 00, en horari de 09.00 a 20.00 h, indicant el seu nom i cognoms, així com el seu número de clau, i al mateix temps podrà preguntar qualsevol dubte que tingui sobre l'acte. El pagament de l’import del dinar s’haurà de fer el mateix dia del Congrés en el moment d’acreditar-se al mostrador dels Compromissaris, en horari de les 9.00 a les 13.00 h. A causa de les places limitades per dinar, un cop passada aquesta hora (13.00 h) es perdrà el dret de la reserva del dinar, i el Club podrà disposar d’aquesta plaça.

Amb l’objectiu d’organitzar acuradament l’acte del Congrés de Penyes, s’agrairia que els compromissaris interessats en assistir-hi, confirmin la seva presència abans del 26 de juliol.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut