Abrines: “El Barça és casa meva”

Abrines: “El Barça és casa meva”

El nou fitxatge blaugrana s’ha mostrat content i il·lusionat amb la seva tornada al FC Barcelona

Álex Abrines, el quart fitxatge blaugrana de bàsquet aquesta temporada, arribava somrient al Palau Blaugrana. L’escorta mallorquí està feliç de tornar al Club que ell considera casa seva. “Per jugar no hi ha millor lloc que el Barça”, assegurava el jugador blaugrana a la roda de premsa. Abrines ha afegit que té moltes ganes que comenci la nova temporada i que “arriba amb més ganes que mai”.

 “Mai he tingut tantes ganes de jugar a bàsquet”

Alex Abrines ha declarat que arriba amb moltes ganes de jugar la propera temporada. “Mai he tingut tantes ganes de jugar a bàsquet”. “Tinc moltes ganes que comencin els partits i de gaudir del Palau”, afegia el jugador.

I és que precisament tornar a jugar al Palau és una de les seves grans il·lusions. “Després de tres anys m’agradaria sentir el que sentia aquí, tota una grada animant... és quelcom que trobo a faltar i tinc moltes ganes que comenci la temporada per viure-ho”. A més, Abrines considera que ha millorat molt en els darrers anys i que pot donar la seva millor versió en la propera temporada.

Preguntat per la seva tornada al FC Barcelona, el jugador blaugrana considera que no hi ha millor lloc per jugar que el Barça i considera l’entitat esportiva com la seva llar: “el Barça és casa meva”.

Abrines s’ha mostrat, a més, agraït per l’especial preocupació del Club en els seus moments més difícils. “Des del primer moment es van preocupar i m’han ajudat a superar aquesta etapa”. “Han demanat abans per mi que pel jugador i això diu molt d’aquesta organització”, sentenciava el jugador.

“Tots estem molt il·lusionats amb el seu retorn”

No només el nou jugador blaugrana es mostrava il·lusionat amb la seva arribada sinó que el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, també l’ha traslladat al seu jugador la seva gratitud. “Fa tres anys vas marxar. Avui t’agraïm que hagis tornat a casa teva, al teu Club. Ens fa molta il·lusió i és un sentiment compartit. Tots estem molt il·lusionats amb el teu retorn. “Gràcies per tornar”, sentenciava el president.

Al seu torn, el directiu responsable de la secció de bàsquet, Joan Bladé, recalcava que per l’equip directiu avui era un dia molt important. Afegia, a més, que l’han estat seguint i que “estem molt contents i segurs que aquí tornarà a sentir el bàsquet i els aficionats que mai l’han deixat de seguir”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut