Mirotic s’exercita a la Ciutat Esportiva

Mirotic s’exercita a la Ciutat Esportiva

L’ala pivot ja prepara la nova temporada en clau blaugrana

Nikola Mirotic ja sua la samarreta blaugrana. El flamant fitxatge per a la plantilla de bàsquet ja té entre cella i cella la temporada 2019/20 i des de la seva presentació com a culer s’entrena a les instal·lacions barcelonistes.

Les pistes i les cistelles de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ja han pogut comprovar la qualitat del joc de Mirotic. Unes sessions que exemplifiquen i materialitzen el compromís amb el Barça que el montenegrí va exterioritzar en la roda de premsa de la seva presentació. En aquests entrenaments individualitzats aquest dimarts 15 de juliol ha coincidit amb un dels seus nou companys, Pau Ribas.

mini_MIROTIC - RIBAS

Absència al Mundial

A més, l’ala pivot culer va decidir declinar l’opció d’anar al Mundial de bàsquet que té lloc aquest estiu a la Xina. Un gest que el mateix Mirotic va justificar en un comunicat: “He pres la decisió de treballar durant tot l’estiu per poder oferir la meva millor versió a Europa”. Unes paraules que s’han convertit en entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per arribar en les millors condicions a l’inici de la temporada.

D’aquesta manera, el de Podgorica ha decidit escurçar les seves vacances. La darrera vegada que Mirotic havia agafat la pilota de bàsquet va ser en el partit entre Milwaukee Bucks i Raptors (25 de maig, últim partit de la final de la Conferència Est). L’estel·lar incorporació culer disputava el seu darrer matx a l’NBA abans del seu retorn a Europa de la mà del Barça.

Ara la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que espera la tornada als entrenaments de la resta de l’equip a mitjans d’agost, es delecta amb el treball i compromís de Nikola Mirotic. El Palau Blaugrana i l’afició culer encara hauran d’esperar per veure’l en acció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut