El Barça Femení 2019/20 engega el dia 22

El Barça Femení 2019/20 engega el dia 22

L’equip tornarà a la Vall d’en Bas per portar a terme una estada de pretemporada

El Barça Femení 2019/20 començarà a rodar el dilluns 22 de juliol. Encara sense les mundialistes, l’equip realitzarà les tradicionals proves mèdiques i físiques al matí i el primer entrenament del curs a la tarda. S’espera que les internacionals que van disputar la Copa del Món a França, així com les sub-19, es vagin incorporant progressivament a la disciplina blaugrana.

Així, el gran gruix de les mundialistes ja estarà en acció en l’estada a la Vall d’en Bas, del 29 de juliol al 7 d’agost. Serà la segona vegada que el Barça es desplaci a la comarca de La Garrotxa durant la pretemporada. Tal i com va fer el 2017, el conjunt que dirigeix Lluís Cortés trobarà aquí l’entorn ideal per a la posada a punt, que inclourà alguns partits de preparació a porta tancada.

En la pretemporada culer també hi haurà lloc per a amistosos al més al nivell. Com els confirmats davant de l’Arsenal, el 14 d’agost a Londres, o la visita al Montpeller, quatre dies més tard. Aquesta primera fase conclourà amb la disputa de la Copa Catalunya, que enfrontarà el Barça amb el Seagull, el 22 d’agost, en una de les dues semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut