Golejada culer en l’estrena de la selecció espanyola en l’Europeu sub-19 (1-4)

Jandro Orellana, Juan Miranda i Alejandro Marqués van veure porta contra Armènia

La selecció espanyola va debutar contra Armènia en l’Europeu sub-19 amb una contundent victòria per 1-4. Els blaugranes Jandro Orellana, Juan Miranda i Alejandro Marqués van contribuir a la golejada contra la selecció amfitriona, que els col·loca com a líders de grup, empatats a tres punts amb Portugal.

A la mitja hora de partit, Orellana va obrir la llauna amb una gran definició des de l’interior de l’àrea. Armènia, però, va reaccionar col·locant l’empat a un amb un gol al minut 50. Sis minuts després, connexió blaugrana total: córner servit per Orellana i rematada de cap de Miranda. Marqués va situar l’1-3 al marcador amb un cop de cap. Ja en el temps de descompte, Mollejo va situar l’1-4 definitiu que atorga a la sub-19 els primers tres punts de la fase de grups. El proper partit serà contra Portugal, que també va guanyar contra Itàlia per 0-3, dimecres a les 16.45 h.