El Barça B 2019/20 es posa en marxa

El Barça B 2019/20 es posa en marxa

La jornada d’aquest dilluns al matí, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ha estat dedicada a fer les tradicionals proves físiques i mèdiques

El Barça ja ha començat la pretemporada 2019/20. Ho ha fet aquest dilluns, a partir de les 9 hores, en un matí dedicat a les proves físiques i mèdiques després de les vacances. Vint-i-tres jugadors del Barça B i dos del Juvenil A han estat els convocats en una jornada en què s’han dut a terme exàmens de composició corporal, així com proves cardiològiques i biomèdiques. Miranda, Abel Ruiz, Jandro i Marqués, que es troben disputant l’Europeu amb la Selecció Espanyola Sub-19, i Moussa Wague, que ahir es va classificar per a la final de la Copa d’Àfrica amb Senegal han estat els únics absents.

Els jugadors que s’han incorporat aquest dilluns han estat: Carevic, Guillem, Chumi, Mingueza, Jorge Cuenca, Arnau Comas, Vilarrasa, Monchu, Sarsanedas, Lucas de Vega, Gabriel, Kike Saverio, McGuane, Peque, Serrano, Morer, Araujo i els jugadors del Juvenil A Ansu i Ilaix. També s’han incorporat els dos fixatges holandesos Ludovit Reis i Van Beijnen i els jugadors que la temporada passada estaven cedits: Ballou (Albacete), Sergi Puig (Conquense), Calavera (Lleida) i Santi Bueno (Peralada). Iñaki Peña, Oriol Busquets, Riqui Puig, Collado i Carles Pérez han treballat amb el primer equip.

Garcia Pimienta, a excepció dels jugadors que marxin de gira amb el primer equip el dia 20 de juliol per disputar els dos partits de la Rakuten Cup contra el Chelsea FC i el Vissel Kobe, podrà treballar amb aquest grup de futbolistes per preparar el primer partit oficial que serà la primera ronda de la Copa Catalunya el dia 3 d’agost al camp de l’Hospitalet (20.30 hores). El Barça B farà l’estada de pretemporada del 5 al 14 d’agost a l’Hotel Torremirona Relais Hotel Golf & Spa de Navata. El dia 7 d’agost disputarà el tradicional partit de pretemporada al camp de l’Escala (19.30 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut