El Barça B inicia la pretemporada 2019/20 aquest dilluns

El Barça B inicia la pretemporada 2019/20 aquest dilluns

La jornada estarà dedicada al matí a les proves físiques i mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El Barça B reprendrà l’activitat aquest dilluns 15 de juliol, a partir de les 9 hores. Per a aquesta primera jornada han estat citats un total de 23 jugadors i dos del Juvenil A per fer les corresponents proves físiques i mèdiques. Iñaki Peña, Oriol Busquets, Riqui Puig, Collado i Carles Pérez passen avui les proves amb el primer equip.

Garcia Pimienta, a excepció dels jugadors que marxin de gira amb el primer equip el dia 20 de juliol per disputar els dos partits de la Rakuten Cup contra el Chelsea FC i el Vissel Kobe, podrà treballar amb aquest grup de futbolistes per preparar el primer partit oficial que serà la primera ronda de la Copa Catalunya el dia 3 d’agost al camp de l’Hospitalet, en horari encara per determinar. El Barça B farà l’estada de pretemporada del 5 al 14 d’agost a l’Hotel Torremirona Relais Hotel Golf & Spa de Navata.

Els jugadors que s’incorporen aquest dilluns són els següents: Carevic, Guillem, Chumi, Mingueza, Jorge Cuenca, Arnau Comas, Vilarrasa, Monchu, Sarsanedas, Lucas de Vega, Gabriel, Kike Saverio, McGuane, Peque, Serrano, Morer, Araujo i els jugadors del Juvenil A Ansu i Ilaix. També s’incorporen els dos fixatges holandesos Ludovit Reis i Van Beijnen i els jugadors que la temporada passada estaven cedits: Ballou (Albacete), Sergi Puig (Conquense), Calavera (Lleida) i Santi Bueno (Peralada).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut