Rojas vola a Mònaco i torna a fregar els 15 metres

Rojas vola a Mònaco i torna a fregar els 15 metres

La blaugrana es va imposar a Caterine Ibargüen per 65 centímetres en una prova disputada al port del principat

En el mateix punt on Vettle, Verstappen o Hamilton volen amb els seus fórmules 1, Yulimar Rojas també va volar en la tercera prova de triple salt de la Lliga del Diamant, disputada ahir a Mònaco. En aquella xicana tant espectacular, una mica més enllà del mític túnel del circuit, i amb el port del principat de fons, l’atleta del Barça va tornar a demostrar el seu potencial davant la seva eterna rival, Caterine Ibargüen. 

Rojas ho va avisar abans de l’inici de la prova: “hem treballat els errors que vàrem cometre la setmana passada”. Dit i fet. Tot i el nul en el primer intent i un segon que va superar per poc els tretze metres (13,28m), la blaugrana es va mostrar molt més consistent i en el seu tercer salt, ja va sobrevolar els quinze metres, aconseguint una marca de 14,96m.

Amb la cinquena posada, Rojas va prémer l’accelerador a fons per millorar, una mica més, la seva marca fins arribar als 14,98m que li van valer per emportar-se la primera plaça d’aquesta tercera jornada, tornar-li la moneda a la colombiana (sisena amb una millor marca de 14,33m, molt lluny dels seus millors registres) i recuperar les sensacions de Huelva, on Rojas va ser capaç de superar els 15m (15,06m). 

El podi d’ahir el va completar la cubana Povea, amb una millor marca de 14,71m (27 centímetres menys que Rojas) i la jamaicana Shanieka Ricketts (14.67m).

Encarrilant Zuric

Amb aquests vuit punts, la veneçolana fa un salt en la classificació i passa a situar-se com a tercera amb 15 punts. A falta d’una prova, la de París (24/08/19), Rojas té mig peu a la final de Zuric del proper 29 d’agost.

Ara mateix, la classificació general la domina Caterine Ibarguen (19 punts), seguida de  Ricketts (17 punts).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut