Mònaco, una revenja de luxe

Mònaco, una revenja de luxe

Yulimar Rojas i Caterine Ibargüen es tornen a veure les cares aquest vespre en la tercera jornada de la Lliga del Diamant

Rojas-Ibargüen, Ibargüen-Rojas i fins a dotze ocasions hem vist aquesta rivalitat del triple salt. Aquesta tarda, a les 19 h, viurem la tretzena guerra entre les dues estrelles que es tornaran a veure les cares en la tercera jornada de la Lliga del Diamant. A més, en aquesta ocasió ho faran en un escenari de luxe, ja que el triple salt serà la prova destacada del míting de Mònaco en disputar-se al centre del principat.

Un clàssic del triple

El clímax de la lluita entre la veneçolana i la colombiana va ser als Jocs Olímpics de Rio, on Ibargüen es va emportar l’or per només poc més de 15 cm. Rojas, però, també ha tingut els seus moments de glòria, com per exemple el mundial del 2017, on la blaugrana es va imposar.

Des del 2014, les dues atletes s’han enfrontat en 12 ocasions, nou de les quals han estat per a la colombiana i tres per a la veneçolana. L’últim enfrontament va ser divendres passat a Lausane, en la segona jornada de la Lliga del Diamant. En aquella ocasió Ibargüen, després de tres nuls consecutius, es va acabar imposant amb un salt de 14,89 m.

Així i tot, Rojas ha assegurat a les seves xarxes socials que ha pogut treballar els errors comesos ara fa una setmana i que està llesta “per anar a per més”. De fet, la veneçolana buscarà recuperar les marques amb les quals va acabar al mes de juny, quan va superar la barrera dels quinze metres i va aconseguir un nou rècord nacional (15,06 m).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut