Així serà la pretemporada del Barça

Així serà la pretemporada del Barça

El conjunt d’Ernesto Valverde disputarà cinc exigents compromisos en tres continents diferents per agafar el to de cara a la temporada 2019/20

Chelsea, Vissel Kobe, Arsenal i Nàpols seran els rivals del FC Barcelona a la pretemporada que arrenca aquest diumenge amb les proves mèdiques. L’equip jugarà cinc partits en tres continents, en un marge de 19 dies, per agafar el to físic adequat de cara a l’inici de la temporada oficial, que donarà el seu tret de sortida a mitjans d’agost amb la visita a San Mamés.

Dos duels al Japó

El primer test de pretemporada serà contra el Chelsea a Tòquio el 23 de juliol. Tres dies després de volar cap al Japó el FC Barcelona s’enfrontarà al conjunt londinenc, que enguany torna a la Champions League després d’un any d’absència. De fet, l’última eliminatòria dels britànics a la Champions va ser precisament contra el Barça als vuitens de la temporada 2017/18.

Quatre dies més tard, el 27 de juliol, el Barça jugarà el segon compromís emmarcat en la Rakuten Cup. Serà a Kobe contra el conjunt de la ciutat, el Vissel Kobe, l’equip d’Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper. Una bona dosi de retrobaments a més de 10 mil quilòmetres del Camp Nou.

Un Gamper atractiu

Un cop tornat del Japó, el FC Barcelona continuarà exercitant-se a Barcelona fins a la disputa del Trofeu Joan Gamper el 4 d’agost. La 54a edició de la competició estiuenca tindrà l’Arsenal d’Unai Emery com a convidat. Els ‘gunners’ van quedar cinquens a la Premier i no s’enfronten al Barça des dels vuitens de la Champions 2015/16, quan va haver-hi doble victòria culer.

Als EUA, doble enfrontament amb el Nàpols

La sèrie de cinc amistosos de pretemporada es tancarà amb dos partits als Estats Units contra el Nàpols, amb el qual mai s’ha vist les cares en partit oficial. Seran el 7 d’agost a Miami i el 10 d’agost a Michigan. Pocs dies més tard, ara ja sí, arrencarà la competició de debò amb la disputa de la primera jornada de Lliga a Bilbao.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut