El Palau Blaugrana, a punt per acollir els World Roller Games

El Palau Blaugrana, a punt per acollir els World Roller Games

Vuit jugadors barcelonistes aspiren a guanyar el Mundial a casa seva

El Palau Blaugrana ja està a punt per acollir la fase final dels World Roller Games. El Mundial d’hoquei patins masculí i femení es decidirà al feu barcelonista a partir d’aquest dijous, amb la disputa dels quarts de final, de les semifinals i de les finals. Els vuit jugadors blaugranes que disputen la competició han accedit als quarts de final amb les respectives seleccions i, aquest dimecres, han fet la prova de pista.

El Mundial d’hoquei patins es juga al Palau Blaurana gràcies a un acord entre el FC Barcelona i l’organització, que ha “vestit” el pavelló per a l’ocasió. Les últimes competicions oficials d’hoquei patins celebrades al Palau van ser el Campionat d’Europa del 1972 (Espanya va ser la campiona) i la  final dels Jocs Olímpics (l’hoquei patins va ser esport d’exhibició i Argentina va penjar-se la medalla d’or).

Els horaris dels partits

El primer partits dels World Roller Games que es jugarà al Palau serà el Xile – França (10.00). I l’Argentina de Pablo Álvarez i Matias Pascual jugarà contra Angola o Moçambic (14.30). El vencedor d’aquests dos partits jugaran la primera semifinal masculina del divendres (17.00).

De la seva banda, l’Espanya de Pau Bargalló, Sergi Fernández, Ignacio Alabart i Nil Roca jugaran contra Colòmbia o Suïssa. L’últim quart de final masculí serà el duel entre la selecció Portugal de João Rodrigues i Helder Nunes contra Itàlia. Els vencedors es veuran les cares a l’última semifinal del divendres (22.00). La final es jugarà el diumenge 14 de juliol (18.00).

Els quarts de final femenins que es jugaran al Palau aquest dijous seran l’Itàlia – França (12.00) i l’Alemanya – Espanya (17.00). Els guanyadors es trobaran a la semifinal del divendres (19.30). Els altres quarts de final Argentina – Suïssa i Portugal – Xile es jugaran a Vilanova i els vencedors s’enfrontaran al Palau a la primera semifinal femenina del divendres (14.30). La final serà el diumenge a les 12.00.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut