Arnau Comas blaugrana fins el 2022

Arnau Comas blaugrana fins el 2022

El defensa català amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades ampliables a dos més, amb una clàusula de rescissió de 25 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 80 milions si puja al primer equip

El FC Barcelona i el jugador Arnau Comas, del Juvenil A, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades, fins el 2022, amb dos anys més ampliables. El defensa central tindrà una clàusula de rescissió de 25 milions d’euros mentre sigui jugador del Barça B i de 80 milions si puja al primer equip.

bakero arnau comas amor directiu

Comas ha signat el seu contracte a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional, Silvio Elias, i dels responsables del futbol formatiu professional, José Mari Bakero i Guillermo Amor.

Blaugrana des dels 10 anys

Arnau Comas, nascut a Cassà de la Selva fa 19 anys, va arribar al Barça l’any 2010, quan era aleví de primer any, procedent del Girona i va jugar a l’Aleví C a les ordres de Jordi Font. Ha passat per totes les categories del futbol formatiu blaugrana on ha estat escollit, per exemple, millor jugador en tornejos com el MIC, on es va enfrontar amb l’Aleví A de Marcel Sans als Obama de l’Atlético de Madrid, o Peralada. El seu perfil com a jugador respon al del prototip de central de la Masia: bona sortida de la pilota, alçada, rapidesa i lideratge.

Va guanyar la Lliga i la UEFA Youth League amb el Juvenil A de Garcia Pimienta la temporada 2017-18. Aquesta darrera campanya 2018-19 ha estat marcada per les lesions i només va poder participar en sis partits, tots ells com a titular, de la UEFA Youth League.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut