El programa “Seguim en joc” es trasllada a Cervera amb l'Agrupació

El programa “Seguim en joc” es trasllada a Cervera amb l'Agrupació

La Trobada de la ABJ impregna de celebració el mes de juny

Diumenge passat 7 de juliol es va estrenar a Barça TV un nou capítol del programa de l’ABJ "Seguim en Joc”en la qual es van mostrar els actes més importants del mes organitzats, en aquest cas, per l'Agrupació. 

Dins de l'apartat Històries de la ABJ es va emetre tot el que el passat 15 de juny va esdevenir a Cervera, lloc en el qual es va celebrar la 18a Trobada de l'Agrupació i, per tant, la Setmana Barça Jugadors. En aquest apartat s'explica com va ser el transcurs de tota la jornada, les activitats que es van dur a terme, com els clínics per als més petits de la casa, tallers, xerrades educatives i de reminiscència. A més, també es mostren les entrevistes que, a peu de camp, se'ls van fer al exjugador blaugrana Asensi o Javi Moreno, entre altres. 

El programa també mostra les notícies més destacades del mes com l'atribució del premi Barça Jugadors al Marc André Ter Stegen i l’Alexia Putella. Com a novetat aquest any que confirma la desena edició del lliurament d'aquest premi es va decidir també comptar amb la presència femenina en tal llorejat. També durant el mes de juny es va celebrar l'Assemblea anual en la qual es va informar als socis dels principals projectes de l'entitat, en ella també es van aprovar els comptes de 2018 i el pressupost de 2019. Un altre dels fets més destacats del passat mes va ser el lliurament de la creu d'or mèrit d'Hongria per al president Ramon Alfonseda per la contribució de l’ABJ per la conservació del record dels jugadors hongaresos del FCB.

Per a acabar, el programa tanca la seva emissió amb els tallers de la Marcela Herrera en els quals es treballen els àmbits de pressió amb els que conviuen els jugadors i les diferents tècniques per a gestionar-los. A més, també es mostra l'última edició dels Partits d'estiu celebrats el passat 1 de juliol al Camp Nou.

 

 

 



Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut