Així han estat els World Roller Games, en clau blaugrana

Així han estat els World Roller Games, en clau blaugrana

Repassa tota la informació relacionada amb el Mundial d'hoquei patins jugat al Palau

Diumenge, 14 de juliol

21.00 hores: Portugal s'imposa a l'Argentina a la tanda de penals després d'una intensa final sense gols. João Rodrigues i Helder Nunes es proclamen campions del món al Palau Blaugrana!

17.00 hores: Espanya s'imposa a França (0-5) i Pau Bargalló, Sergi Fernández, Ignacio Alabart i Nil Roca aconsegueixen la medalla de bronze. Ignacio Alabart i Nil Roca han vist porteria amb dos xuts de pala. 

13.30 hores: Espanya supera l'Argentina (5-8) i es proclama campiona del Mundial femení. Xile finalitza tercera després de guanyar a Itàlia. 

Última jornada dels World Roller Games al Palau Blaugrana, amb les finals feminina i masculina com a principal atractiu. 

Dissabte, 13 de juliol

Dia de descans al Palau Blaugrana. Els darrers partits dels World Roller Games es jugaran aquest diumenge, amb el duel pel tercer i quart lloc (09.30 hores) i la final femenina (12.00). Els partits masculins entre Espanya i França (15.30) i Argentina - Portugal (18.00) tancaran la competició mundialista.

El que és segur és que dos blaugranes (Pablo Álvarez i Matias Pascual o João Rodrigues i Helder Nunes) seran campions del món. 

Divendres, 12 de juliol

23.55 hores: Portugal supera Espanya a la pròrroga (4-2) accedeix a la final. João Rodrigues és un dels protagonistes del partit gràcies als seus dos gols. Pau Bargalló, Ignacio Alabart (autor del gol que força el temps extra), Sergi Fernández i Nil Roca es queden a les portes de la final i Espanya no podrà revalidar el títol. 

21.00 hores: L'Argentina de Pablo Álvarez i Matias Pascual s'imposa a França (3-0) i jugarà la final del Mundial. Pablo Álvarez inaugura el marcador amb una diana de falta directa. David Páez, blaugrana entre el 1997 i el 2011, juga de nou al Palau a l'edat de 44 anys. 

19.00 hores: L'Argentina i Espanya guanyen les respectives semifinals del Mundial femení accedeixen a la final del diumenge. Xile i Itàlia es jugaran el tercer i quart lloc.

Els vuit blaugranes afronten les semifinals, amb un duel entre companys en l'Espanya - Portugal: Pau Bargalló, Sergi Fernández, Ignacio Alabart i Nil Roca contra João Rodrigues i Helder Nunes.

Aquests van ser els gols blaugranes als quarts de final: 

Dijous, 11 de juliol

23.55 hores: El partit més vibrant de la tarda va ser l'Itàlia - Portugal, ja que els lusitans igualen l'avantatge italià en tres ocasions. Les accions de João Rodrigues (2 gols) i d'Helder Nunes són claus per forçar la pròrroga (del 2-4 al 4-4) i la tanda de penals (del 4-5 al 5-5). A la mateixa tanda de penals, els dos jugadors blaugrana van estar encertats per dur el seu equip cap a la semifinal contra Espanya.  

En els quarts de final femenins disputats al Palau, Espanya s'imposa a Alemanya (0-7) i Itàlia supera a França (4-3). 

21.00 hores: Espanya s'imposa a Colòmbia (9-0) després d'un gran inici en que es van marcar fins a set gols. Pau Bargallò, capità de la selecció, va fer fins a cinc dianes.

16.00 hores: L'Argentina supera Angola amb solidersa (6-0). Pablo Álvarez és autor de dos gols mentre que Matias Pascual també veu porteria en el retorn dels germans Negro (seleccionador) i David Páez, que no juga per unes molèsties físiques. 

Es disputen els primers partits dels World Roller Games al Palau Blaugrana. França s'imposa a Xile (4-5) i és el primer semifinalista.  

Dimecres, 10 de juliol

Comença l'activitat dels World Roller Games al Palau Blaugrana amb les proves de pista dels equips masculins i femenins classificats per a quarts de final. El pavelló barcelonista presenta una imatge especial per a l'esdeveniment. 

2019-07-09_PALAUBLAUGRANAWORLDROLLERGAMES_03-Optimized

Els partits de quarts de final que es jugaran al Palau Blaugrana aquest dijous ja estan definits: 

Masculí: Xile - França (10.00), Argentina - Angola o Moçambic (14.30), Colombia o Suïssa - Espanya (19.30) i Portugal - Itàlia (22.00). 
Femení: Itàlia - França (12.00) i Alemanya - Espanya (17.00).

Dimarts, 9 de juliol

23.30 hores: Argentina supera Colòmbia (7-1) i, gràcies a la diferència de gols, assoleix la primera posició del Grup B. Pablo Álvarez fa dos gols i Matias Pascual també veu porteria amb una diana. 

21.30 hores:
Espanya s'imposa a Angola (2-6) i assoleix la primera posició del Grup A. Ignacio Alabart fa dues dianes i Pau Bargalló també marca un gol. 

19.30 hores: 
Victòria de Portugal contra Xile (4-9). Helder Nunes és protagonista amb quatre gols i João Rodrigues fa un doblet. Els lusitans se situen en una primera posició provisional, ja que Argentina necessita guanyar Colòmbia per cinc gols per poder assolir la primera posició del Grup B. 

Tercera jornada de la fase de grups, en que la posició dels equips amb representants blaugranes definirà els possibles creuaments a les semifinals o a la final. Els duels seran: Xile - Portugal (18.00h), Angola - Espanya (20.00h) i Argentina - Colòmbia (22.00h). 

Dilluns, 8 de juliol

23.30h: L'Argentina de Pablo Álvarez i Matias Pascual empata contra el combinat de Portugal de João Rodrigues i Helder Nunes. 

21.30h: Victòria d'Espanya contra Itàlia (3-5) amb un doblet de Pau Bargalló i un gol d'Ignacio Alabart. 

Segona jornada de la fase de grups, amb els duels Espanya - Itàlia (20.00) i Argentina - Portugal (22.00).

Diumenge, 7 de juliol

22.00h: Portugal també s'estrena amb victòria, contra Colombia (8-2). Helder Nunes, nou jugador blaugrana, és autor d'un hat-trick. 

18.00h: L'Argentina aconsegueix un triomf contundent en el clàssic contra Xile i arriben els primers gols amb color blaugrana: Pablo Álvarez fa un doblet i Matias Pascual també s'estrena. 

Debuten els equips del Grup B. A banda de Pablo Álvarez i Matias Pascual, a l'Argentina hi ha els exblaugranes Lucas Ordoñez, Reinaldo Garcia i el veterà David Páez, germà d'un Negro Páez que s'estrena com a seleccionar argentí en un Mundial. L'excapità barcelonista va atendre Barça TV el passat mes de desembre, durant la Copa Intercontinental jugada a San Juan, i va valorar la seva faceta d'entrenador i el seu passat al Barça. 

Dissabte, 6 de juliol

23.30h: Espanya s'imposa a França en el primer partit (3-1) amb els gols d'Albert Casanovas, Toni Pérez i l'exblaugrana Edu Lamas. 

Comença el Mundial absolut mascuí a Vilanova i la Geltrú, amb els primers partits del Grup A. El Barça és l'equip amb més jugadors convocats als World Roller Games (si sumem el nouvingut Helder Nunes). Amb Espanya juguen Pau Bargalló, Sergi Fernández, Ignacio Alabart i Nil Roca; amb Argentina hi ha Pablo Álvarez i Matias Pascual; i el capità de Portugal és João Rodrigues. 

Divendres, 5 de juliol

23.30h: Finalitza el Mundial sub-19 d'hoquei patins, amb els blaugranes Uri Llenas i Martí Gabarró com a campions. Espanya s'imposa a l'Argentina després de capgirar un 2-0 en contra. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut