Caterine Ibarguen, un altre cop

Caterine Ibarguen, un altre cop

La colombiana va tornar a superar a Rojas en la segona prova de la Lliga del Diamant, gràcies a un últim salt de 14.89m

Caterine Ibarguen segueix sent una pedra a la sabata de Yulimar Rojas. L’atleta del Barça va veure com la seva principal rival en el món del triple salt va tornar a pispar-li la primera plaça, en aquest cas del míting de la Lliga del Diamant a Lausane, per només set centímetres.

Un últim salt a la desesperada

La prova va estar marcada pels nombrosos nuls que van cometre les dues atletes. Ibarguen va saltar 14.57m en el seu primer intent, mentre que Rojas va començar amb un nul, que quedaria en un no res després del seu segon intent gràcies al salt de 14.82m, que la situaven com a líder indiscutible. 

Amb un registre vàlid per banda, van començar a arribar els errors. La veneçolana tornaria a cometre un nul en el seu tercer viatge cap el fossar, mentre que es quedaria curta en el quart amb un salt de 14.70m (el seu últim salt vàlid, doncs en el cinquè va tornar a trepitjar la línia). Per la seva banda, Ibarguen no tornaria a fer un salt vàlid fins al cinquè, amb el qual, després d’encadenar tres nuls consecutius, es situava líder de la prova gràcies als 14.89m que va saltar (només set centímetres més que la blaugrana).

Un segon lloc valuós

Tot i aquest segon lloc, Yulimar Rojas es situa ara com a quarta de la general amb set punts, a només dos de la jamaicana Kimberly Williams. A falta de dues proves per disputar-se, Rojas va encaminar prou bé la seva presència a la final de Zurich que es disputarà el proper 29 d’agost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut