Ferrao, Lozano, Juanjo i Plaza, ‘Els Millors de la Temporada’

Ferrao, Lozano, Juanjo i Plaza, ‘Els Millors de la Temporada’

El pivot brasiler del Barça guanya el seu primer MVP i torna a ser designat ‘Millor Pivot’ i ‘Màxim Golejador’ per tercera temporada consecutiva

Ja es coneixen els premis als ‘Millors de la Temporada’ de la lliga LNFS 2018/19 i el Barça té màxim protagonisme amb quatre guardonats: Ferrao, MVP i Millor Pivot; Juanjo, Millor Porter; Sergio Lozano, Millor Ala; i Andreu Plaza, Millor Entrenador. Els premis LNFS sorgeixen d’una votació popular i posteriorment d’una votació dels 16 entrenadors i capitans dels equips de Primera Divisió. Al marge dels jugadors del Barça, també han estat premiats els següents jugadors: Matteus, ElPozo, Millor Tanca; i Mati Rosa, Palma Futsal, Jugador Revelació.

Ferrao, MVP i Millor Pivot

El brasiler Ferrao ha estat el gran triomfador dels premis individuals de la lliga en obtenir, per primera vegada en la seva carrera, el trofeu MVP. A més, Ferrao ha guanyat per tercer any consecutiu els premis al ‘Millor Pivot’ i al ‘Màxim Golejador’ gràcies als 38 gols que ha marcat a la lliga.

Juanjo, Millor Porter

Juanjo Angosto ha obtingut el guardó de ‘Millor Porter’ de la lliga LNFS per quarta vegada en la seva carrera esportiva (2005/06, 2008/09, 2009/10 i 2018/19). Juanjo ha completat una temporada per emmarcar apareixent sempre en tots els partits decisius i també aturant dos penals contra Palma Futsal que li van donar el bitllet per a la Final a l’equip.

Sergio Lozano, Millor Ala

Lozano ha tornat després de tres temporades molt complicades marcades per les lesions. El Búfal ha sigut el cor i l’ànima de l’equip estrenant-se en les funcions de capità, i també ha aparegut en el moment més determinant marcant dos gols decisius en el partit final contra ElPozo. Lozano, que ja va guanyar el trofeu MVP de la lliga les temporades 2011/12 i 2012/13, obté ara el reconeixment com a ‘Millor Ala’.

Andreu Plaza, Millor Entrenador

En la seva tercera temporada dirigint l’equip, Andreu Plaza ha guiat l’equip cap al Triplet, culminant amb èxit la reconstrucció de l’equip que va començar la temporada 2016/17. Plaza ha aconseguit acabar amb cinc anys d’hegemonia interista a la lliga i això li ha valgut el reconeixement com a ‘Millor Entrenador’ de la lliga LNFS.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut