Seguir allargant la bona dinàmica

Seguir allargant la bona dinàmica

Una vintena d’atletes disputaran aquest cap de setmana el campionat d’Espanya sub-16 i sub-20

Amb els èxits del campionat d’Espanya sub-23 encara a la memòria més recent, el Barça d’atletisme no afluixa el ritme i afronta aquest cap de setmana (sis i set de juliol) dos campionats estatals més. Gijón i Granollers seran les seus dels campionats d’Espanya sub-16 i sub-20, respectivament, en els quals hi participaran un total de 22 blaugranes.

Erta i Bestué, les cares més visibles

Entre aquesta vintena d’atletes, els noms més destacats són els de Bernat Erta i Jaël Bestué, que competiran a Granollers en els 400m i 100m respectivament. Als seus 18 anys, Bestué ja ha batut diversos rècords d'Espanya sub-20 i ja ha estat campiona estatal dels 200m a l'aire lliure i dels 60m en pista cuberta. Per la seva banda, Erta arriba com una de les grans promeses dels 400 metres espanyols, tal com va demostrar en el passat campionat d'Europa de pista coberta on es va penjar la plata amb el relleu estatal.

Tots dos blaugranes arriben amb les millors marques de les seves proves (11.57 per a Bestué i 46.45 per a Erta), un fet -el de tenir la millor marca- que es repeteix fins a en set proves diferents.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut