Gaudeix d'un partit des de la Llotja Presidencial del Camp Nou

Gaudeix d'un partit des de la Llotja Presidencial del Camp Nou

Aquells socis que desitgin participar en el sorteig per assistir a la Llotja de l'Estadi en un partit de Lliga, hauran de formalitzar la seva inscripció a través d’un formulari obert fins al 12 d’agost

Tots aquells socis que vulguin optar a veure un partit des de la Llotja Presidencial del Camp Nou, disposen dels darrers dies per omplir el formulari de sol·licitud, que estarà activat fins el proper dilluns 12 d'agost. 

El Club ha posat en funcionament, una temporada més, el dispositiu de la Llotja Oberta del Camp Nou, una iniciativa que permet als socis poder gaudir d’un dels partits de Lliga des d’un lloc privilegiat, com és la Llotja Presidencial de l’Estadi.

Al final d’aquesta informació es troba l’enllaç al formulari de sol·licitud, que des del passat 19 de juliol està operatiu per demanar una plaça de la Llotja Oberta per a la temporada 2019/20. 

Gaudeix de la Llotja Oberta Camp Nou

Durant tots els partits de Lliga disputats al Camp Nou aquesta temporada, exceptuant la visita del Reial Madrid, cinc socis agraciats pel sorteig i cinc acompanyants que hauran de ser també socis del Club, podran presenciar un partit del primer equip blaugrana des d'una posició privilegiada de la Llotja Presidencial de l’Estadi.

Una d’aquestes cinc places serà destinada a un senador del FC Barcelona, que també serà escollit per sorteig. Els senadors no s’han d’apuntar al formulari, sinó que entren directament al sorteig.

Formulari de sol·licitud

De la mateixa manera que en edicions anteriors, tots els socis del Barça majors de 18 anys poden optar a presenciar, amb un soci acompanyant, un partit des de la Llotja Presidencial del Camp Nou. Per participar, només cal omplir el formulari al que s’accedeix a través de l’enllaç que trobareu al final d’aquesta informació, i que estarà obert fins el 12 d’agost.

Entre tots els socis que s’hagin apuntat al formulari durant el període en que romandrà obert, se celebrarà un sorteig davant notari a finals del mes d'agost, que determinarà els noms dels socis que seran convidats a la Llotja Oberta del Camp Nou i el partit al qual assistiran.

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors per informar-los del premi i comunicar-los el partit que podran presenciar.

Requisits per participar al sorteig

Ser major de 18 anys.
Tenir la quota de soci abonada.
No haver estat sancionat pel Comitè de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut