Helder: “El Barça és el lloc perfecte per guanyar”

Helder: “El Barça és el lloc perfecte per guanyar”

Les paraules del mig portuguès s’han omplert d’admiració cap al seu nou club i cap als seus nous companys

Pot semblar un tòpic, però Helder Nunes ha recalcat una vegada i una altra que “compleixo un somni de petit”. En la roda de premsa de la seva presentació, el fitxatge del Barça d’hoquei per al curs 2019/20 s’ha mostrat il·lusionat perquè “arribo al millor club del món, el lloc perfecte per guanyar partits i títols”.

El mig portuguès també s’ha desfet en elogis cap als seus nous companys —Egurrola, Alabart, João i Bargalló presents a la sala de premsa, igual que la selecció portuguesa d’hoquei. “El Barça té els millors jugadors del món, de qui espero aprendre molt”, ha comentat Helder Nunes.

Helder, ja tenia la samarreta blaugrana

Però de qui espera adquirir més coneixements és de Marc Gual, que ha definit com “un jugador únic”. Precisament, abans d’arribar al Barça, Helder ja tenia una samarreta blaugrana, la de Marc Gual. Una història que el nou número 78 culer ha explicat en la seva presentació: “Dies abans de l'última Final Four de Lisboa vaig escriure a Marc Gual per intercanviar-nos les samarretes. Perquè per a mi era un ídol, un jugador que sempre he admirat. És un ídol del món de l’hoquei.”

Un més al vestidor

Albert Soler, director de l’Àrea d'Esports Professionals, ha comentat que el mig portuguès aportarà més qualitat a la plantilla. Per la seva banda Toni Miró, mànager esportiu de l’hoquei, ha afegit que la qualitat esportiva i humana d’Helder seran els ingredients que li permetran integrar-se en un vestidor unit. “Donaré tot l’esforç amb la samarreta del Barça per ser un més de l’equip i per guanyar”, ha declarat el mig portuguès. Un Helder Nunes que, després de signar el contracte al costat de Josep Ramon Vidal-Abarca, no s’ha cansat de repetir que treballarà al màxim per fer del Barça d’hoquei un equip encara més guanyador.   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut