Davies: “Crec que puc aportar coses per aconseguir els objectius”

Davies: “Crec que puc aportar coses per aconseguir els objectius”

El nou fitxatge de bàsquet s’ha mostrat il·lusionat i disposat a donar el millor d’ell mateix per a la propera temporada

Brandon Davies ha trepitjat aquest matí el Palau Blaugrana per primera vegada. El segon fitxatge del FC Barcelona d’aquesta temporada ha explicat els seus objectius com a jugador blaugrana. “Intentaré fer la millor versió de mi mateix”, ha declarat el pivot a la roda de premsa. Brandon Davies, un cinc de primer nivell, ha afegit que està en la seva millor forma i que d’aquesta manera pot ajudar l’equip: “Pot ser un repte però estic preparat per fer-ho”.

“Vull ser el millor jugador que pugui ser”

Brandon Davies arriba amb bones sensacions, es mostra amb moltes ganes de començar aquesta nova temporada i confessa que donarà el màxim d’ell mateix: “Vull ser el millor jugador que pugui ser”.

Encara no ha parlat amb el seu entrenador, Pesic, però confia que pugui treure el millor d’ell mateix. Al mateix temps, el nou fitxatge blaugrana desitja evolucionar en la seva forma de joc. El jugador d’origen nord-americà vol estar entre els millors d’Europa i afirma el seu compromís amb el Club: “Treballaré per ajudar el meu equip”.

El nou fitxatge blaugrana considera, a més, que està preparat pel nou repte que suposa jugar al Barça i que “competirà i lluitarà amb la resta de companys per aconseguir nous títols”.

Davies, el segon fitxatge

“És un jugador jove, amb gran projecció i que ve amb moltes ganes de triomfar”, afirmava Nacho Rodríguez, General Manager de bàsquet. Per la seva part, el directiu responsable, Joan Bladé, sentenciava la roda de premsa afirmant que la seva feina és “fer un plantejament molt competitiu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut