L’Ayat, el Tyumen i el Vytis, rivals del Barça a la Main Round

L’Ayat, el Tyumen i el Vytis, rivals del Barça a la Main Round

L’equip d’Andreu Plaza, que jugarà aquesta fase a Lituània entre el 8 i el 13 d’octubre, ja sap quins equips es trobarà en el debut a la UEFA Futsal Champions League 2019/20

Planificada ja la Main Round de la UEFA Futsal Champions League 2019/20. I l’equip d’Andreu Plaza, per tant, ja sap quins seran els seus primers rivals en aquesta ronda, la que significarà el debut dels blaugrana en aquesta nova edició.

Així, els catalans viatjaran fins a Lituània, concretament fins a la ciutat de Vilnius, per veure’s les cares contra l’FK Vytis, l’amfitrió; el MFK Tyumen, ex equip de Ferrao que aquest any ha estat campió de la lliga russa per primera vegada; i l’Ayat, subcampió del Kazakhstan. Aquests dos últims són debutants a la Champions.

Una Main Round que es disputarà entre el 8 i 13 d’octubre i en la que els tres primers de cada grup s’acabaran classificant per a l’Elite Round.

Andreu Plaza: "La potència dels rivals fa que sigui una competició molt lluitada"

Després de conèixer els rivals, el tècnic del Barça ha analitzat el grup i el que creu que es trobarà: "Ens ha tocat un grup força complicat. El viatge és llarg, a Lituània, i els tres equips que ens han tocat en el sorteig són difícils. El Tyumen té molts bons jugadors russos i s’ha proclamat campió per primera vegada; l’Ayat ha lluitat fins al final per guanyar la lliga del Kazakhstan contra el Kairat; i el Vytis, campió lituà i un habitual a la Champions, jugarà a casa".

A més a més, l’entrenador ha volgut parlar de l’evolució que està patint la Champions: "La competició ha millorat molt, perquè cada vegada els equips són més professionals i t’ho posen més difícil. Així, la potència dels rivals fa que sigui una competició molt lluitada i cada temporada va a més. Volem arribar a la Final Four perquè un dels nostres objectius principals serà guanyar la Champions".

Així ha quedat la ruta A de la Main Round 2019/20
Així ha quedat la ruta A de la Main Round 2019/20
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut