Higgins: “He decidit venir per l’equip, pel Club i per la ciutat”

Higgins: “He decidit venir per l’equip, pel Club i per la ciutat”

El nou fitxatge del Barça de bàsquet s’ha mostrat content amb la seva arribada a Barcelona

Higgins ja ha trepitjat un engalanat Palau Blaugrana. El flamant primer fitxatge del Barça de bàsquet 2019/20, però, no ho ha fet per jugar, sinó per explicar les seves primeres sensacions com a jugador blaugrana. “Estic molt content d’arribar al FC Barcelona, un club amb molta història”, ha declarat l’aler nord-americà en la roda de premsa de la seva presentació. Cory Higgins, un reforç de luxe, també ha indicat que té la intenció de “fer millor el Club”.

“Vull guanyar títols”

“Vull guanyar títols”, ha remarcat una vegada i una altra Higgins. Ara bé, preguntat pel seu objectiu, el complet fitxatge del Barça de bàsquet ha explicat que vol millorar dia rere dia. I és que Higgins arriba a la disciplina culer com un dels jugadors amb més bon estat de forma d’Europa. “No estic en el millor moment de la meva carrera, perquè sé que puc polir el meu joc al FC Barcelona”, ha exterioritzat el nord-americà.

“Vull traspassar l’èxit que he tingut al CSKA al Barça. Serà un repte per a mi”, ha indicat un somrient i mesurat Higgins. I és que tal com ha declarat la influència de Michael Jordan -el pare d'Higgins i el pare de Jordan són molt amics- en la seva vida l’ha ajudat a ser una persona reservada i discreta. El nou ‘22’ blaugrana ha conclòs el seu discurs dient que “m’he sentit atret per la gent de Barcelona. He vingut aquí per l’equip, pel Club i per la ciutat”. Les paraules del nou fitxatge culer han ressonat en un Palau Blaugrana que ja espera els punts d’aquest extraordinari aler nord-americà. 

Higgins, el primer fitxatge 

“Estem molt contents amb l’arribada d’Higgins. És el primer dia de presentacions”, ha declarat Joan Bladé, directiu responsable de la secció. Per la seva part, Nacho Rodríguez, general mànager, ha afegit que, tot i els nous fitxatges, es vol donar continuïtat al bloc del darrer any i mig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut