Local

El Barça repeteix a la Intercontinental

L’equip viatjarà a Tailàndia per disputar-hi la XVII World Futsal Cup entre els propers 26 d’agost i 1 de setembre

La gran cita de la pretemporada del Barça de futbol sala tornarà a ser, igual que la temporada passada, la World Futsal Cup. El torneig es tornarà a disputar a Bangkok, i tindrà lloc entre els propers 26 d’agost i 1 de setembre. La competició amplia el cartell de sis fins a nou equips. Entre els participants destaquen el Magnus i el Cornthians (Brasil), Boca Júniors (Argentina) i ElPozo Múrcia (Espanya). Ademés d’Europa i Amèrica, també hi haurà un equip africà i tres equips asiàtics. El representant africà serà el Fath Sportif de Settat (Marroc). I els tres equips asiàtics seran els següents: l’amfitrió, PTT Chonburi (Thailàndia); el campió continental, Mes Sungun Varzaghan (Iran); i el campió xinès, Shenzen Nanling Tielang (Xina).

Format de la competició

Els nou equips es dividiran en tres grups de tres. El primer classificat de cada grup i el millor segon accediran a semifinals. El sorteig dels grups tindrà lloc el proper dimarts dia 9 de juliol, i no es podran enfrontar entre si dos equips del mateix continent. Tots els partits es disputaran al Bangkok Arena, amb capacitat per a 12 mil espectadors.

Quarta participació blaugrana

El Barça participarà per quarta vegada a la Intercontinental. El conjunt blaugrana va ser finalista el 1996, en la seva primera participació. I va acabar en tercera posició en les dues últimes participacions: Doha (2016) i Bangkok (2018). La Intercontinental és l’únic títol que falta a les vitrines del Barça, i a partir del 26 d’agost els de Plaza buscaran conquistar-la per primera vegada.

Més notícies aquí