L’hoquei urbà d’Helder Nunes, al Raval

L’hoquei urbà d’Helder Nunes, al Raval

El jugador portuguès mostra les seves habilitats amb l’estic i la bola en un vídeo gravat al barri barceloní

Helder Nunes signarà el seu contracte com a nou jugador del Barça el proper dijous 4 de juliol. Però ja sap què és posar-se la samarreta blaugrana. Ho ha fet per rodar l’espectacular vídeo que ha servit per anunciar la seva incorporació al Club. A banda de la qualitat del seu joc dins la pista, Helder Nunes també ha demostrat en diferents ocasions la seva capacitat per fer malabarismes amb l’estic i la bola.

La gravació es va dur a terme en una plaça del Raval, ubicada en el carrer Valldonzella, on una pista de carrer de bàsquet està envoltada per l’esglèsia Santa Maria de Montalegre i els moderns edificis de la Universitat URL Blanquerna  i del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Juntament amb els grafits que decoren les parets, l’espai ha estat l’idoni per donar la benvinguda a Helder Nunes a la ciutat comtal.

El jugador, de 25 anys, serà presentat aquest dijous en una roda de premsa al Palau Blaugrana i després afrontarà els World Roller Games, amb la fase final que es disputarà a la seva nova casa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut