Local

La presentació de Frenkie de Jong com a nou jugador blaugrana, aquest divendres 5 de juliol

El jugador holandès trepitjarà per primera vegada la gespa del Camp Nou en un acte que serà obert al públic i tindrà lloc a partir de les 19.00 hores, amb aforament limitat

Frenkie de Jong trepitjarà per primera vegada la gespa del Camp Nou aquest divendres 5 de juliol durant la seva presentació com a nou jugador blaugrana. L’acte, que serà obert al públic, està previst que comenci a les 19.00 hores i es podrà seguir en directe a Barça TV i també per 'streaming' a BarçaVideo, a partir de les 18.15 hores.

Els socis i aficionats que vulguin donar la benvinguda al migcampista podran recollir les seves invitacions gratuïtes, amb un màxim de 6 per persones, a partir de demà dimecres a les taquilles principals dels accessos 9 i 15, entre les 10 i les 19 hores. El dia de la presentació, el Camp Nou obrirà les seves portes a les 17.30 hores. Per qüestions de seguretat, només s’obrirà al públic una zona de Tribuna i Gol Nord, per tant, l’aforament serà limitat.

Vols una samarreta signada de De Jong?
Guanya l'elàstica del nou jugador holandès del Barça!
SORTEIG!

Abans de saltar al terreny de joc, el jugador holandès ja haurà signat el seu contracte com a nou jugador blaugrana fins a la temporada 2023/24 en un acte privat a la Llotja President Suñol amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu; i el vicepresident segon i responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre.

Després de rebre l’escalf de l’afició a la gespa, el nou migcampista blaugrana compareixerà en roda de premsa a l’Auditori 1899 -en un acte tancat als mitjans- juntament amb el vicepresident segon i responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre, i del secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal.

A continuació, us detallem el programa previst amb motiu de la presentació de Frenkie de Jong com a nou jugador del primer equip de futbol:

Dijous, 4 de juliol

21.00 h: Sessió fotogràfica a la Barça Store Camp Nou.

Divendres, 5 de juliol

18.15 h: Signatura del contracte a la Llotja President Suñol en un acte privat.

19.00 h: Sessió fotogràfica al terreny de joc del Camp Nou oberta al públic (aforament limitat). Les portes del Camp Nou s’obriran a les 17.30 hores.

19.45 h: Presentació oficial a l’Auditori 1899 amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu

A continuació: Roda de premsa del jugador amb el vicepresident segon i responsable de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre, i del secretari tècnic del primer equip, Éric Abidal

Quant saps sobre els holandesos del Barça?
Posa't a prova amb aquest joc sobre la vinculació entre el FC Barcelona i els Països Baixos
JUGA
Més notícies aquí