LaLiga Promises: Golejada i a la final! (4-0)

L'Aleví A ha guanyat amb autoritat l'Atlètic de Madrid a les semifinals i disputarà la gran final

Golejada i a la final! L'Aleví A blaugrana ha guanyat amb contundència l'Atlètic de Madrid (4-0) a les semifinals de LaLiga Promises a Nova York, i ha accedit així a la gran final. Els gols de Lamine (2), Dani Ávila i Marc Bernal han donat el triomf als barcelonistes, que es disputaran el títol contra el guanyador de l'Espanyol-Reial Madrid.

El partit ha començat de la millor manera possible, i Lamine ha avançat els seus als 3 minuts de joc a la sortida d'una falta lateral. Només sis minuts després, Dani Ávila ha duplicat l'avantatge en el marcador amb el 2-0 (minut 9), i, just abans del descans, Marc Bernal, amb un llançament ajustat, ha deixat el partit pràcticament sentenciat a la primera part amb el 3-0. Ja a la segona meitat, de nou Lamine ha anotat el 4-0 definitiu. Finalment, victòria clara dels culers, que jugaran la gran final a les 19.00 hores.