Local

Comença el Campus del Barça de bàsquet

La Granja de Santa Maria de Palautordera, acollirà el campus blaugrana

El Barça de bàsquet ha recuperat una antiga tradició: el campus d’estiu. Aquesta setmana de diumenge a diumenge, 60 participants, entre ells 16 noies, viuran, s'entrenaran i s’ho passaran bé a les instal·lacions de La Granja.

Un extens pla d’activitats

Diumenge al matí s’ha donat el tret de sortida al campus. Cap al migdia, els i les participants han arribat a Santa Maria de Palautordera per instal·lar-se a les habitacions i rebre la benvinguda de Mateo Rubio, responsable tècnic del campus, i d'Eduard Perea, responsable de coordinació.

Els dies del campus estaran plens d’activitats. Durant els matins es faran entrenaments, tecnificació i jocs. Després de dinar es reprendrà l’activitat pròpia del bàsquet.

El lleure, com, per exemple, refrescar-se a la piscina, o les visites de jugadors del primer equip del Barça de bàsquet, també estan marcades al calendari del campus.

El dimecres serà un dia especial. Els i les participants es desplaçaran a Barcelona. Visitaran el Museu del Club i jugaran i s'entrenaran al Palau Blaugrana, el mateix lloc dels seus ídols.

Més notícies aquí