Comença el Campus del Barça de bàsquet

Comença el Campus del Barça de bàsquet

La Granja de Santa Maria de Palautordera, acollirà el campus blaugrana

El Barça de bàsquet ha recuperat una antiga tradició: el campus d’estiu. Aquesta setmana de diumenge a diumenge, 60 participants, entre ells 16 noies, viuran, s'entrenaran i s’ho passaran bé a les instal·lacions de La Granja.

Un extens pla d’activitats

Diumenge al matí s’ha donat el tret de sortida al campus. Cap al migdia, els i les participants han arribat a Santa Maria de Palautordera per instal·lar-se a les habitacions i rebre la benvinguda de Mateo Rubio, responsable tècnic del campus, i d'Eduard Perea, responsable de coordinació.

Els dies del campus estaran plens d’activitats. Durant els matins es faran entrenaments, tecnificació i jocs. Després de dinar es reprendrà l’activitat pròpia del bàsquet.

El lleure, com, per exemple, refrescar-se a la piscina, o les visites de jugadors del primer equip del Barça de bàsquet, també estan marcades al calendari del campus.

El dimecres serà un dia especial. Els i les participants es desplaçaran a Barcelona. Visitaran el Museu del Club i jugaran i s'entrenaran al Palau Blaugrana, el mateix lloc dels seus ídols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut