Campus Barça Hoquei: Punt final a una setmana de somni

Campus Barça Hoquei: Punt final a una setmana de somni

El Palau Blaugrana ha acollit el darrer dia del Campus

S’acaba una setmana plena d’emocions. El Campus Barça Academy d’Hoquei Patins ha finalitzat, dissabte a la tarda, amb la cloenda que ha tingut lloc al Palau Blaugrana.

Enrere queden dies carregats d’entrenaments individuals, de competicions, de banyar-se a la piscina i de viure a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a la Masia i al Palau des de primera hora del matí fins a la tarda.

El Campus ha estat dirigit per Sergi Panadero, jugador del primer equip, i coordinat per Guillem Pérez, entrenador de les categories de formació del Club. Jugadors del primer equip com Gual, Alabart, Roca, Egurrola i Sergio Fernández han visitat el Campus i han participat de les activitats programades.

El darrer dia de Campus ha estat molt especial. Els nois que hi han pres part han pogut fer la visita a l’Estadi i visitar llocs que mai es veuen per televisió del Palau Blaugrana: el vestidor del primer equip d’hoquei patins, la sala de vídeo i de reunions de l’equip, la sala de premsa...

A la tarda, abans de la cloenda del Campus, han pogut fer realitat un desig que molts d’ells tenien: jugar al Palau Blaugrana.

Amb emoció, a les cares dels nens, ha finalitzat el Campus i ara ja toca pensar a tornar-hi l’any que bé.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut