Debut amb victòria contra el Chivas i empat contra el València al segon partit

L’Aleví A s’ha imposat amb una diana de Lamine Yamal en el duel inicial a LaLiga Promises Internacional (1-0) i ha empatat el segon partit disputat de matinada (2-2)

Inici amb victòria de l’Aleví A blaugrana a LaLiga Promises Internacional que es disputa a Nova York (1-0). Els nois de Marc Serra han jugat un partit molt igualat contra el Chivas mexicà. Un duel en què els dos conjunts han tingut oportunitats per desfer la igualtat, que s’ha mantingut fins al minut 17 de la segona meitat.

Una diana de Lamine, que ha culminat una gran combinació dels culers, ha desfet la igualtat. I és que els dos conjunts han tingut grans ocasions per endur-se el triomf, però l’Aleví A s’ha mostrat més encertat.

Al segon partit, disputat de matinada, l’equip de Marc Serra ha empatat contra el València després d’igualr un 0-2 advers al descans. Landry, en el llançament d’una falta directa i Dani Ávila, amb un extraordinari xut des de fora de l’àrea, han aconseguit l’empat que obre les portes al Barça per classificar-se pels quarts de final. L’Aleví A tancarà la primera fase dissabte, 29 de juny, contra el Hoboken City (17.00 hores).