10 coses que cal saber de Neto

10 coses que cal saber de Neto

Descobrim diverses curiositats del nou jugador del FC Barcelona

Coneixem més a Neto, el segon fitxatge del FC Barcelona per a la temporada 2019/20. Amb l’anunci de l’acord amb el jugador per a la seva incorporació, presentem deu dades que potser no sabies d’aquest porter brasiler:

- El nom complet del nou fitxatge blaugrana és Norberto Murara Neto, però aquest porter és més conegut com a Neto. Nascut al Brasil, concretament a la ciutat d’Araxá, té 29 anys.

- Neto té doble nacionalitat: brasilera i italiana. Ara bé, el seu combinat nacional és el Brasil. Amb ‘La Canarinha’, l’any 2012, va guanyar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres.

- El nou porter del FC Barcelona mesura 193 cm. Una alçada que el converteix en el segon jugador més alt de la plantilla barcelonista. Piqué és una mica més alt que ell.

- El pare de Neto també va ser porter de diferents equips brasilers. La figura paterna va inspirar Neto per convertir-se en futbolista i concretament porter.

- Neto és el 40è brasiler de la història del FC Barcelona. Però tot just és el segon porter brasiler que ocupa la porteria culer després de Jaguaré.

- En una entrevista, Neto va explicar que els seus companys del València el descrivien com una persona seriosa i extravertida.

- Neto és el pare d’una nena, Isabella, que va néixer l’any passat.

- Arriba al FC Barcelona procedent del València, on va aterrar l’any 2017. Aquesta darrera temporada al club ‘che’ ha jugat un total de 3.060 minuts, repartits a la Lliga, la Champions League i l'Europa League.

- El Barça és el seu cinquè club. Neto va debutar professionalment amb el Paranaense (Brasil). I de la seva terra natal va posar rumb a Itàlia, on va jugar a la Fiorentina i a la Juventus -on va coincidir amb l’exblaugrana Dani Alves-. El següent pas va ser al València.

- Neto fitxa pel Barça per 26 milions d'euros més 9 en variables.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut